Brand

Akár egy újonnan induló vagy egy régebbi vállalkozás, amely márkát szeretne frissíteni, valószínűleg hasonló dolgokat szeretne: Egy erős, felismerhető márkát, amely egy történetet mesél el, tükrözi a hitet, és közvetlenül átadja az üzenetet az ügyfeleknek.

Ahhoz, hogy megalkossuk számodra a tökéletes képet, ki kell derítenünk mit szeretnél elérni a vállalkozásoddal, hogy az emberek egy gazdagabb képet alkossanak a cégédről. Csak ezek után tudjuk elkezdeni a márka tökéletes testreszabását.

Web design és UX

Számítanod kell arra, hogy cégeddel kapcsolatban az ügyfeleid gyakran a honlapodon keresztül szerzik meg az első benyomásokat. Csodálatos élményeket készítünk az ügyfelek számára. Egy tapasztalatot, mely elmondja a történeted, miközben keresztülvezet a szükséges információkon, mely megragadja a látogatókat.

Mielőtt elkészítjük a holnap prototípusát, felmérjük a felhasználói igényeket, hogy meghatározzuk a honlap tartalmát, arculatát és felépítését, mely a legélvezetesebb felhasználói élményt adja a látogatónak.

Digitális Marketing

Lehet, hogy a közösségi médián keresztüli online marketing tevékenységed önmagában jó, de eléggé zavaró-e ahhoz, hogy lehagyja versenytársaid? Hisszük, hogy a digitális és a fizikai világ keveredése egyedülálló módon, egy mélyebb szinten köti össze a céget az ügyfelekkel.

Ha digitális marketing kampányt szeretnél, amely vonzóbbá teszi cégéd, lépj kapcsolatba velünk. Együtt valóra tudjuk váltani az ötleteid.

Támogatás

Sok ügynökség számára egy új honlap elkészülte a kapcsolat végét jelenti az ügyféllel, nekünk ez csak a kezdet. Mi több, mint 3 évig olyan ügyfeleket is támogattunk, mint a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége (MLSZKSZ), mert mi valóban hiszünk a hosszú távú kapcsolatokban. Ők pedig értékelik a különböző eszközöket és szolgáltatásokat, amiket nyújtunk nekik az együttműködésünk során.

Figyelemmel kísérjük az összes szolgáltatást amit használsz, igyekszünk új funkciókkal és stratégiai tanácsokkal ellátni, segíteni, hogy weboldalad a megfelelő irányba tartson.

Van egy projekted a számunkra?

Kérj árajánlatot

24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Kövess minket

Kövesd figyelemmel a legújabb munkáinkat!

Behance Facebook Twitter Google+ Dribbble